Rengøring

Grundig rengøring af opholdsarealer

MASAVA Apteringsolie udmærker sig ved at rense og polere i en og samme arbejdsgang. Produktet fremhæver træets struktur og kan benyttes på alle hårde overflader i apteringen. Kan anvendes på alle slagt træflader, på vinyl og på alle malede overflader.

MASAVA Dan Quick er et flydende opvaskemiddel, der benyttes til håndopvask. Produktet kan også anvendes til lettere rengøring.  Dan Quick er mild mod hænderne og fuldt bionedbrydelig.

MASAVA Dan Quick Extra med Salmiak er et all round rengøringsmiddel, der kan anvendes på alle hårde overflader, som tåler vand. Dan Quick Extra med Salmiak fjerner hurtigt alle former for snavs og fedt. Produktet kan anvendes til rengøring af fliser, badekar, håndvaske, gulve, malede vægge, træværk, skibsdæk, gangbroer, køkkenudstyr og ovne.

MASAVA Flydende Maskinopvask er et effektivt opvaskemiddel udelukkende beregnet til industriopvaskemaskiner med doseringsanlæg.

MASAVA Gulvpolish anvendes som selvboner og plejemiddel til vinyl, linoleum, kork, gummi og asfaltgulve.

MASAVA Gulvsæbe Extra er en plejende og vedligeholdende gulvsæbe, der er fremstillet af de bedste vegetabilske olier. Dette gør, at sæben ved gentagen brug opbygger en plejende film på gulvfladen. Denne slidstærke film beskytter gulv overfladen og forlænger levetiden af gulvet samt styrker udseendet og letter rengøringen.  MASAVA Gulvsæbe extra kan anvendes på alle gulvoverflader. 

MASAVA Herkules er en højkoncentreret grundrens. Produktet anvendes til rensning for olie, fedt og snavs på gulve og andre hårde overflader, der tåler vand. Eksempelvis: industrigulve og -vægge, maskiner, maskindele og andre metaldele. Endvidere er produktet særdeles velegnet til afrensning af hårde gulve forud for maling, epoxybehandling eller anden behandling, der kræver en ren og helt fedtfri overflade.

MASAVA Kalkfjerner anvendes til fjernelse af kalk- og rustdannelser på fliser, klinker, rustfrit stål og sanitære installationer. Det er denne du skal bruge til afkalkning af elkedler og kaffemaskiner.

MASAVA Kalkfjerner Extra anvendes til grundrengøring, og til fjernelse af kalk og rustdannelser/aflejringer på fliser, klinker, rustfrit stål, sanitære installationer f.eks. håndvaske og WC kummer, som er meget tilsmudsede. Anvendes ved meget svær tilkalkning.

MASAVA Klorrens fjerner effektivt mug, skimmel og alger. Velegnet til vask og vedligehold af eksempelvis køleskabe, frysere, baderum, toiletter o.lign.

MASAVA Køkken, Grill og Ovn Rens er et særdeles effektivt og koncentreret rengøringsmiddel med kraftig fedt- og proteinopløsende effekt. Forhindrer effektivt kalkbelægninger på de afrensede overflader.

MASAVA Lytol 10 er et særdeles effektivt og koncentreret rengøringsmiddel med kraftig fedt- og proteinopløsende effekt. Produktet kan anvendes til rengøring af vægge og gulve såvel som til maskiner, inventar og grej af rustfrit stål eller plast.  Produktet forhindrer kalkbelægninger på de afrensede overflader.

MASAVA Maske Rens er velegnet til brug ved rens og rengøring af røgdykker masker og dykkermasker samt andre vejrtrækningsapparater.

MASAVA Miljøvask er designet specifikt til effektiv vask og rengøring af containere og affaldsspande, og har en uovertruffen evne til at neutralisere lugtgener.

MASAVA Natriumhypochlorit 15% er en klor opløsning til brug til kloring af ferskvandstanke på bl.a. skibe.

MASAVA OC Universalrens er en grundrens, som anvendes til afrensning af olie, fedt og snavs fra overflader, der tåler vand. Det kan for eksempel være gulve, vægge, inventar, maskiner og maskindele.

MASAVA Renopol Polércreme anvendes til rensning og pleje af lakerede, plast, metal og stål overflader. Fjerner snavs og giver en ren overflade med silke glans.

MASAVA Tavlerens anvendes til rengøring og polering af whiteboard tavler, aluminium, rustfrit stål og malede overflader.

MASAVA Trappevask er et effektivt rengøringsmiddel, der hurtigt fjerner snavs og fedt fra trapper og opgange. Produktet kan anvendes på alle hårde overflader, der tåler vand.

MASAVA Vinduesrens er et meget effektivt rensemiddel, der benyttes til afrensning og polering af glas, spejle, rustfrit stål samt andre blanke overflader.

MASAVA Vokssæbe anvendes specielt til rengøring og vokspleje af gulve. Alle gulve undtagen ulakerede parket og korkgulve kan behandles med MASAVA Vokssæbe, der i én arbejdsgang rengører, vasker og voksbehandler gulvet. 

MASAVA WC Rens, til daglig rengøring af toiletkummer og urinaler.