Om Masava

Miljø, effektivitet og økonomi

Hvem er vi?

MASAVA KEMI har siden 1971 været førende i udvikling og produktion af miljørettede, højkoncentrerede og økonomiske rense- og rengøringsmidler til stort set alle brancher. Fokusområder er industrien, offshore-branchen, herunder olie-, vind- og gassektoren, samt den maritime branche. MASAVA KEMI har hovedsæde i Svendborg og er 100% danskejet. MASAVA KEMI er certificeret i henhold til regulativerne for leverandører til offshore-branchen og dermed underlagt de strengeste miljøkrav.

MASAVA KEMI har udviklet MASAVA MAX; verdens første ekstrem affedter, mærket med EU Miljøblomsten.

MASAVA KEMI samarbejder med de bedste råvareproducenter og sikrer dermed optimalt grundlag for niveauet i udvikling af såvel bestående som nyudviklede produkter.

MASAVA KEMI er repræsenteret internationalt via et agent-/distributørnetværk, hvilket gør det muligt at servicere kunder i store dele af verden.

MASAVA KEMI tilbyder individuelt tilpassede løsninger til brancher og virksomheder med behov for specielle produkter til specifikke opgaver.

MASAVA KEMI tilbyder ”private label”-løsninger, hvor kunden ønsker at markedsføre eget brand, hvad enten det er nyudviklede produkter, til formålet, eller produkter fra MASAVA-sortimentet.

MASAVA KEMI fokuserer på produkter med størst muligt arbejdsområde for at begrænse antallet af produkter og dermed opnå økonomisk gevinst og pladsbesparelse for forbrugeren. 

MASAVA KEMI tilbyder ekspertise til opgaver, der umiddelbart virker uløselige med andre produkter og har en succesrate på mere end 90%.

MASAVA-produkter...

Mere fra Masava Kemi ApS