Afrensning/Afkalkning

effektive produkter målrettet Offshore samt Olie/gas

MASAVA El-Rens er et rensemiddel til fjernelse af olie, mineral olie baseret fedt, tjær og bitumener, harpiks, asfalt mm. fra el-motorer, maskiner, maskindele, inventar og værkstedsgulve. 

MASAVA Herkules er en højkoncentreret grundrens. Produktet anvendes til rensning for olie, fedt og snavs på gulve og andre hårde overflader, der tåler vand. Eksempelvis: industrigulve og -vægge, maskiner, maskindele og andre metaldele. Endvidere er produktet særdeles velegnet til afrensning af hårde gulve forud for maling, epoxybehandling eller anden behandling, der kræver en ren og helt fedtfri overflade.

MASAVA Kalkfjerner anvendes til fjernelse af kalk- og rustdannelser på fliser, klinker, rustfrit stål og sanitære installationer. Det er denne du skal bruge til afkalkning af elkedler og kaffemaskiner.

MASAVA Kalkfjerner Extra anvendes til grundrengøring, og til fjernelse af kalk og rustdannelser/aflejringer på fliser, klinker, rustfrit stål, sanitære installationer f.eks. håndvaske og WC kummer, som er meget tilsmudsede. Anvendes ved meget svær tilkalkning.

MASAVA Klorrens fjerner effektivt mug, skimmel og alger. Velegnet til vask og vedligehold af eksempelvis køleskabe, frysere, baderum, toiletter o.lign.

Vores Marine Cleaner egner sig specielt til rengøring af eksempelvis udvendig glasfiber eller træoverflader. Produktet er specielt velegnet når overfladerne er algebelagte eller specielt tilsmudsede med olie eller fedtstoffer. Om det er din båd eller dine plast havemøbler der skal rengøres effektivt, er Marine Cleaner din optimale løsning. Dette produkt er ligeledes effektivt hvis der skal afrenses ollie og fedtstoffer fra maskindele, maskiner, inventar og gulve. Produktet bør dog ikke anvendes på glas.

Max

MASAVA Max er et allround affedtningsmiddel, udviklet specielt til brug på skibe og borerigge. Produktet anvendes hvor olie, fedt og andet snavs skal fjernes fra gulve, vægge, tæpper, inventar, maskiner, maskindele, filtre og andre overflader der tåler vand. 

Den ideelle løsning til at holde din motor og maskindele i topform. Dette emulerede petrokemiske rensemiddel er designet til effektiv affedtning og afrensning af motorer, stål og metalemner. En hurtig og effektiv løsning til vedligeholdelse af din motor.

MASAVA OC Universalrens er en grundrens, som anvendes til afrensning af olie, fedt og snavs fra overflader, der tåler vand. Det kan for eksempel være gulve, vægge, inventar, maskiner og maskindele.

MASAVA Offshore Cleaner er specielt udviklet til rengøring indenfor offshore industrien samt skibe og sværindustrien. Produktet anvendes hvor olie, fedt, sod, alger og andet snavs skal fjernes fra maskiner, gulve, vægge, lofter, maskindele og andre overflader, der tåler vand.

MASAVA Rig Cleaner er et effektivt affedtningsmiddel, udviklet specielt til brug på skibe og borerigge. Produktet anvendes hvor olie, fedt og andet snavs skal fjernes fra gulve, vægge, tæpper, inventar, maskiner, maskindele, filtre og andre overflader, der tåler vand. 

MASAVA Rustfjerner er et renseprodukt der anvendes til at fjerne svære rust formationer fra containere, rør, pumper, filtre, kølesystemer, kedler og vandfordampere m.m.

MASAVA Sikkerhedsrens anvendes til rensning for olie, fedt og snavs på maskiner, filtre, gulve og vægge. Produktet anbefales også til rensning af gulve af linoleum og vinyl, herunder fjernelse af sorte skridmærker.

MASAVA Super Sava er særdeles effektiv til rensning af olie, fedt, sod og snavs på alle overflader der tåler vand. Eksempelvis gulve, vægge, lofter, inventar, maskiner, maskindele og andre metaldele.

MASAVA Tank Cleaner Solid er et særdeles effektivt og koncentreret tankrensningsmiddel med kraftig fedt- og proteinopløsende effekt. Produktet fjerner misfarvninger fra inert gas og sod, og fjerner effektivt fedt og proteiner efter forskellige olie laste.  Denne højkoncentrerede løsning er miljøvenlig og pladsbesparende.

MASAVA Tank Cleaner er et særdeles effektivt og koncentreret tankrensningsmiddel med kraftig fedt- og proteinopløsende effekt. Produktet fjerner misfarvninger fra inert gas og sod, og fjerner effektivt fedt og proteiner efter forskellige olie laste.

MASAVA Vandtankrens anvendes til rengøring og desinfektion af vandtanke, ledninger, slanger og pumper. Dræber alger og bakterier. Iltaktivt, lugt- og smagsneutralt.